Vackra underkläder för bruden

För en minnesvärd och lyckad bröllopsdag är det för många brudar viktigt att man under hela dagen känner sig vacker från topp till tå. Under dagen när klänning och frisyr är i centrum kan det vara lätt att glömma att även underkläderna kan spela en stor roll denna speciella dag.

Komfort och storlek

Under en skräddarsydd bröllopsklänning är det viktigt att underkläderna sitter som de ska. En förutsättning för detta är att storleken är rätt anpassad, ingen brud vill gå omkring med skavande bh-band eller trosor som inte håller sig på plats. Kvinnor med större byst bör vara särskilt noga med att prova ut en passande bh för att få bästa möjliga stöd under dagen – det gäller särskilt om man behöver en bh utan axelband.

Färg och modell

Bröllopsklänningen, som oftast är vit, lämnar lite åt fantasin om färgen på underkläderna lyser igenom. Därför funkar de klassiska färger svart, vitt eller beige bäst denna dag. Klänningens utformning avgör även vilken modell på underkläderna som är att föredra, detta är smart att planera i förväg så att du i sista sekund inte hamnar i en situation där detta blir ett problem. Bh-band och troskanter gör sig generellt sett inte bra på foto, därför väljer många att ha så kallade ”osynliga underkläder” vilket betyder att band och sömmar inte syns. Detta finns i olika färger och alternativ för både trosor och för bh:ar.

Bröllopsnatten och smekmånad

Vissa menar att underkläderna kanske till och med är det viktigaste när bröllopsnatten eller smekmånaden stundar och det kan vara extra roligt för båda parter att ha på sig något extra fint under bröllopsutstyrseln eller i resväskan.