Tips på bröllopspresenter

Det är inte alltid lätt att komma på saker att ge bort vid bröllop. Har man tur kanske brudparet har registrerat sig för presenter och man kan välja något från en lista. Men många tycker nog att det är mycket roligare när man får något oväntat.

Bestämma en budget

Till att börja med måste man ju tänka på sin budget. Det finns en massa dyra saker där ute som kan vara roligt att ge bort till någon som ska gifta sig. Detta kommer ju vara väldigt personligt, men vill man ge sig lite mer utrymme kan man använda en sajt som AlltidREA som letar rätt på reavaror andra butiker har.

Hans och hennes

En sak som är väldigt passande är ju klassiska presenter som hans-och-hennes-någonting. Dessa kommer i alla möjliga typer av saker, allt från glas och muggar till badrockar och sängkläder. Det finns en rad olika produkter att välja mellan och de kan ofta vara lite skämtsamma. Känner man ett par med en fint sinne för humor finns det mycket att utforska här.

Upplevelser

Har man svårt att komma på riktigt materiella ting att ge bort kan man alltid köpa en upplevelse åt brudparet. Sajter som Live it säljer en massa olika populära upplevelser som brudparet kan själva passa in när de får tid. Är man lite osäker på vilken upplevelse man ska köpa eller helt enkelt har svårt att välja mellan många bra finns det alltid alternativet att köpa ett presentkort som kan användas till vad de än helst vill uppleva.

Personliga ting

Alla har vi minnen vi gärna skulle föreviga och vi gör ju ofta detta genom att fotografera dem. Vet man med sig att man har ett väldigt bra foto på brudparet kan man välja att få detta tryckt på något. Saker som soffkuddar är ju en klassiker, men det finns även företag som satsat på lite mer unika metoder. Tittar man till exempel förbi sajten Fracture kan man få en bild tryckt direkt på glas.