Stiltips för brudgummen

Inför stundande bröllop är det mycket som ska fixas och planeras. Ofta tenderar mycket fokus att ligga på brudens förberedelser men det är minst lika viktigt att även brudgummen får känna sig speciell denna dag.

Goda förutsättningar såsom bra kost och mycket sömn är viktiga delar för alla som gifter sig då dagen ofta är lång och full av aktivitet och intryck av olika slag.

Hudvård

Huden är en av de viktigaste delarna av kroppen att ta hand om, speciellt en sådan dag då den garanterat kommer att utsättas för stress men även för kameror och kanske en och annan glädjetår. Bara för att du som brudgum kanske slipper sminket betyder inte det att du kan lämna allt vad ansiktsvård heter. En bra grund skapas genom djuprengöring och återfuktning. För detta behöver du produkter som passar just din hudtyp, om du själv inte har koll på vilken hudtyp du har kan du följa denna guide. Hudtyperna är egentligen rätt logiska; du märker själv om din hy ofta känns flottig eller om den snarare känns stram och torr. Utbudet av produkter för män blir ständigt större och det gör det också lättare att hitta bra produkter. På exempelvis sliqhaq.se har du möjlighet att shoppa produkter utifrån din hudtyp.

Hårvård

Förutom en fräsch återfuktat hy är håret något som många väljer att ta hand om lite extra inför bröllopsdagen. Även här gäller goda förutsättningar och bra produkter för att resultatet ska bli så lyckat som möjligt. Vad du väljer att använda för typer av produkter eller vilken frisyr som passar dig denna dag är ytterst personligt. Kom dock ihåg att även kortare hår behöver vårdas och ett besök hos frisören inför den stora dagen kan räcka för att skapa en fräsch och snygg känsla.