Lyxigt schema inför bröllopet

När det äntligen är dags för din stora dag vill man ha alltid planerat in i minsta detalj, det är det lättaste sättet att se till att man är färdig när det är dags för altargången.

Kvällen innan – hotellnatt

Sov på hotell natten innan. Om ni har barn kan ni säkert skaffa en barnvakt som tar hand om dem under en natt. Lyxa till det med en svit om ni kan och njut av varandras sällskap. Vill man vara återhållsam fram till bröllopsnatten kan bruden och hennes tärnor sova på hotell medan brudgummen sover någon annanstans.

Morgonen – hotellfrukost på rummet

Det är klart att du ska få frukost på sängen. Det är din dag! Undvik tunga frukostvaror såsom vitt bröd, kött eller frukter som gör dig gasig eller uppsvälld. Bra frukost mat som man står sig på är ägg, bär, jordgubbar, kiwi, hårdbröd och kanske en kopp kaffe för att vakna till. Alternativ kan man äta en skål med havregrynsgröt för att vara säker på att man blir mätt.

Förmiddag – make up och hår

Du behöver inte ta dig till en frisör för att få specialbehandling. Många frisörer kan ta sitt arbete till dig. Alternativ så hjälper du och dina tärnor till att fixa dig för dagen. Du kan exempelvis fylla ut ditt hår med löshår: den enklaste varianten fäster du med klämmor och kan ta bort redan på kvällen.  Du kan också hitta bra sminkanvisningar på youtube.

Mot kyrkan – åk i lyx

Boka transport och gör det i tid. Hur du än väljer att ta dig till kyrkan. Här har man chansen att visa vilket slags par man är. Majoriteten åker nog limousine till kyrkan, men en del hyr en riktig veteranbil med öppet tak. Några kanske tar motorcykel till kyrkan och andra väljer häst och vagn.

Och nu är man framme vid den enkla, redan planerade biten. Nu behöver man bara gå fram till altaret och säga ja, äta god middag och dans genom natten innan det är dags att gå på smekmånad eller en härlig hotellnatt. Sedan har man resten av livet kvar att planera tillsammans!