Komma i form tillsammans

Smekmånaden är över och vardagen börjar som smått bli en vana, det är lätt att man hamnar i gamla vanor efter man varit borta ett tag. Det kan vara liknande när man haft semester och försöka komma tillbaka till träning efter en längre ledighet.Nu kan det vara läge att göra ett försök att komma i form tillsammans, bättre träningspartner får man ju leta efter.

Försök hitta en gemensam träningsform som ni båda tycker om, om inte hitta något ställe där det finns saker som kan passa er båda. Ett gym med olika träningsgrupper så kan någon gå på en bokad grupp medans den andra ägnar sig åt annat. Huvudsaken att ni gemensamt går iväg till ett träningspass. Har ni gemensamma träningsintressen så bör det inte bli några problem. Fördelarna att gå som par är att man kan motivera den som känner sig lite less och inte har det där träningssuget.

Nu behöver ni ju inte gå så långt att ni har likadana träningskläder, någon kan ju använda sig av Nike medan någon annan har något annat brand. Huvudsaken att man har träningskläder och skor som man trivs i. Tänk på att skor och träningskläder slit och mattas ut så att ni med jämna mellanrum köper nytt. Ha gärna dubbla upplagor, ja varför inte trippla så att det alltid finns något rent när ni ska iväg på träningen. Ju mer ni tränar desto mer träningskläder behövas.