Det lilla extra

När det vankas bröllop vill man att den speciella dagen ska bli alldeles perfekt. Vädret kan man aldrig riktigt rå över, men trots regn och rusk kan bröllopet ändå bli den bästa dagen i ens liv. Detta tack vare nära och kära och inte minst den perfekta outfiten.

Accessoarerna fulländar looken

För att känna sig extra vacker på den stora dagen väljer många att satsa på vackra accessoarer att matcha bröllopskläderna med. På Alltombröllop tipsar man om vad du ska tänka på angående accessoarerna. Med de rätta smyckena kan du enkelt få till den perfekta looken.

Oavsett om du är den lyckliga bruden eller gäst vill du förstås visa dig från din bästa sida. Detta gör du bäst i en vacker klänning eller en annan passande outfit. En klänning är dock ingen bröllopsklänning om den saknar de rätta accessoarerna. För att fullända den viktiga dagen kan du satsa på ett vackert halsband som matchar din klänning. Milasilver är en webbutik med ett sortiment som passar utmärkt när det vankas bröllop. Rätt halsband kan göra så mycket för hela din look. Välj gärna ett som är unikt men samtidigt stilrent och matchar ditt val av kläder.

Vid bröllop är det helt okej att köpa lite dyrare smycken och unna sig något riktigt fint, som man annars skulle tycka var för dyrt. Köp exempelvis ett vackert armband som passar din stil och klänning. Efter bröllop kan du skicka in armbandet till smyckesbutik som kan gravera in dagens datum och kanske ett ord eller citat som förklarar kvällen för dig. Varje gång du bär armbandet kommer du att bli påmind om den bästa dagen i ditt liv. Det är ju inte bara vigselringarna som kan hålla minnen om din bröllopsdag.

För mannen i ditt liv kan du köpa vackra manschettknappar som passar honom och ert liv. De kan vara humoristiska, kanske föreställa hans favoritfigur (han skulle inte vara den första som gifter sig med Batman-symboler på kavajärmen), eller vara hans initialer. Männen brukar vanligtvis inte bära så många smycken, de har för heltäckande kläder. Därför kan man lägga lite extra tid och eftertanke i de smycken som faktiskt kommer att synas.

Alla får glänsa

En regel är att låta bruden få skina över alla andra, men det behöver inte betyda att du som gäst ska vara tråkig och inte få glänsa. Gör det du med och tänk på det lilla extra. Det kan vara frågan om ett par eleganta skor eller en fin väska. Med rätt accessoarer kan du skapa en fulländad look utan att överglänsa den vackra bruden. Satsa på tidlösa och vackra accessoarer du kan använda vid fler tillfällen. Det blir ett fint sätt att minnas en speciell dag.