De rätta underkläderna till bröllopet

Den stora dagen närmar sig. Allt är klart, kyrka och festlokal är bokat och klänningen är beställd. Det är i den här situationen som många slappnar av och tror att de har allt under kontroll. Men här är det lätt hänt att man glömmer viktiga detaljer. Det är inte bara klänningen som är viktig. Alla accessoarer och detaljer måste också stämma. Skor, smycken och håruppsättning ska matcha och framhäva klänningen. Tänk också på att välja rätt underkläder för den klänning du valt att bära. Det finns några enkla tips som underlättar processen. Tänk på att välja rätt storlek och modell på underkläderna. Olika klänningar kräver olika behå beroende på hur den är skuren upptill. Tvätta underkläderna en gång för att kontrollera att de inte krymper, du vill till varje pris undvik synliga kanter. Och slutligen, välj något praktiskt och bekvämt under själva bröllopet. Det är en lång dag som kan bli outhärdlig i osköna underkläder. Sen byter du bara om till något läckrare till bröllopsnatten. Här informerar Allt om bröllop om vad man mer bör tänka på när man väljer underkläder till den stora dagen.

Handla online

Hittar du inte det du söker ute i butikerna kan ett tips vara att leta på nätet. Här är utbudet ofta större och priserna lägre. För att bröllopsklänningen ska komma till sin rätt krävs underkläder av rätt modell. Annars kan det bli helt fel. Och det är det absolut sista man vill en sådan här viktig dag. Och glöm för all del inte bort det gamla uttrycket ”något gammalt, något nytt, något lånat, något blått”.

Bröllopstrender

Spana in vilka andra trender som gäller när det kommer till bröllop hos Aftonbladet. Vi kan avslöja att det inte bara är bruden som förväntas införskaffa underkläder med det lilla extra!